A kérdést megválaszolni pont olyan nehéz, mint amikor a svájci bicskák hívei vitatkoznak órákon át azokról a funkciókról, amik véleményük szerint elengedhetetlen.

radíros és nélküli.jpg

Amit mindenképpen tudnunk kell, hogy csak a valódi prémium ceruzák végén találunk igazán jól használható radírt. Az alacsonyabb árfekvésű ceruzák beépített radírja csak maszatol, keni a grafitot, szaggatja a papírt és az idegeinket egyaránt. A gyengébb minőségű ceruzák végén lévő radír nem is bírja hosszú ideig a kiképzést, a rögzítő fémkerettel együtt leszakad, így a probléma magától megoldódik.

A radír egy olyan pont, ahol valóban kijön a ceruzák közti minőség kérdése.

Radír nélkülit ha: otthon vagy az irodában vagy, vagy bármilyen olyan helyen, ahol normális radír a rendelkezésedre áll. A ceruza végéba épített radír szükségmegoldás.

Radírosat ha: hozzám hasonlóan minimalista vagy, és a lehető legkevesebb felszereléssel vágsz neki a napnak. Én nem viszek tolltartót, semmiféle kistáskát, csak zsebre vágom a ceruzát. Minden olyan ceruzán elkel a radír, amit útközben használsz de vigyázat: Stabilo vagy Faber-Castell legyen a ceruzádra írva, különben a maszatoló radírtól csak ideges leszel. (Nem kétlem, hogy más márkák is tudnak használható radírt tenni a ceruzáikra, de most ezt a kettőt írtam le. Én ezeket használom, ezek tutik.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hb-ceruza.blog.hu/api/trackback/id/tr124859735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása